|
|
Про TDA1540 поговоримо..!?
|
| Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран

|
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 20-02-2019 18:30
alex23, Саша, в мене немає наміру на цю тему з кимось сперечатись, тим більше з тобою. Єдине, що хочу сказати, що той "кайф" 1541, за який її люблять, зовсім не в інформативності. Якщо цікаво, можна потестити семплами з низькою розрядністю - то щоб розуміти що вона насправді в цьому сенсі може. Але то якщо дійсно цікаво.
Я трохи про інше - інформативність, це не акцент на супутніх звуках (а є й таке  ), а сприйняття фонограмми більш натурально. Ти ж коли у філармоніі слухаєш концерт, до скрипу стільців, шелесту нот, що перегортаються не дослухаєшся ж? Але ж вони присутні, хоч слухати і не заважають.
Коротше, якось так. Як зміг, так пояснив.
Nemo писал(а):Але, якщо їх порівнювати напряму з TDA1540D - виникає запитання, - чому відати переагу - тональності, благородності та урзаній бітності чи повній бітності та благородству але суховатій тональності. Nemo, з приводу суховатої тональності - вона або правильна, або порушується в якийсь бік. Мабуть мова про тембри? Ті можуть бути збідненими (сухими)...
Зовсім недавно мав досвід, який доводить, що сухість/жирність, тобто тембральна насиченість, у тракті не тільки заслуга ЦАПу чи його мікросхеми. ЦАП був той самий, мінялись не самі значні компоненти.... і в одній з комбінацій отримав, майже 1540, тільки детальнішу. Отакої!
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|