Помогите с выбором лампового усилителя до 2000у.е.
Автор Сообщение
alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Помогите с выбором лампового усилителя до 2000у.е. / 31-12-2018 19:22
(31-12-2018 18:51)victorius писал(а):  Справа зовсім не в тому був я в тебе чи ні....і я поздоровляю тебе с тим що в тебе є однотакт на ГМ70.... ТС пише про брендові вироби і приводить приклади моделей....але у нас на форумі зразу появляються геніальни конструктори лампових однотактних схем, які рахують що їхні вироби найкрутіші.....CryCryCry .....питання відкрите Назови нормальний однотакт до 2000уо....тількі не самопал "геніального" конструктора
в цьому я згоден.
тільки нещодавно, приятель купив однотакт одного відомого у Світі бренда, новий, у ділєра, за 2500 доларів, приніс до мене............ніколи не думав що все так може бути, не те щоб сумно, просто жахливо....Радіоточка-брехунець тільки на лампах, звук максимум на 200 зелених і то тільки як корпус використати повторно. Порівнювати з моїм на ел34 не було ніякого сенсу взагалі. теж саме як школяра з гравцем НБА.. був просто розчарованим, а що тоді говорити про приятеляSad якщо б сам не спіткнуся не повірив би. То так немає ніякого сенсу шукати ЛУ серед новодєлов за 2000 звука там мабуть не буде

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Виктор С. , Дмитрий Медведев , O V K

Сообщения в этой теме
RE: Помогите с выбором лампового усилителя до 2000у.е. - alex23 - 31-12-2018 19:22

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS