Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура
Автор Сообщение
Sound-YP Не на форуме
Ветеран

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 07-09-2018 01:13
baheba абсолютно немаю нічого проти, якщо ви, чі хтось інший буде викладати цікаві сторонні думки. Це набагато коресніше, ніж традиційне спілкування у форумі - "сам дурак" (с)
Безумовно тут зібралися старі досвідченні меломани, вибачте, чуть не сказав аудіофіли))), тому рівень розуміння якості вже виходить за межи банальних кількостних показників.
Ще раз наголошу, я не є адептом наявності в домашній аудіо системі саба, но не тому що "баба яга проти" (с), а тому що розумію всю складність цього процессу, та якісного кінцевого результату. Но коли його хочаби раз почуєш, то завжди будеш шукати шляхи повторити.
Особисто я це чув, і навідь сам цього досягав Ashamed0002
Мені посчастило років пять щільно займатися автомобільнимі інсталляціями, друг мав салон, а я вже підключався на кінцевому етапі налаштування автосистеми, плюс суддійство, та купа переслуханих чемпіонських машин рівня "Експерт". Чому я говорю за автозвук, да тому що саб в автозвуці це невід'ємна частина системи, подобається це тобі чи ні - "іди і працюй" (с) Biggrin
Так ось, як більшість з присутніх в цій гілці не вірить в якісний звук в салоні авто, так само і я тоді не вірив в це Fool
Ми домовились з моїм товарищем так, якщо він мені продемонструє машіну в якій звук буде не гірше ніж в якісній домашній аудіосистемі, то я готовий з ним співпрацювати. І це сталося, я почув демокар від Чернов Аудіо, так так, з початку це був автосалон)) Тоді в мене був шок від почутого!!, такого я не чув ніде, навідь в домашці. Після цього я добровільно пішов в авторабство), даби зрозуміти як таке можливо Улыбка
Тому в мому особистому розумінні, якісно інстальований саб в системі, це не SPL club, це те..., без чого ти вже бути не зможешь.
Тому я і кажу, хлопці, не займайтесь цим, це дорого, складно і шансів дуже мало Fighting0088
І ті хто проти, теж скажуть вам те саме Tongue0011
(Отредактировал 07-09-2018 в 01:22 Sound-YP.)

Знание-сила! Но какой прок от знания вещей, если эти вещи бесполезны?
Найти все сообщения

Выразили согласие: Serpens , onv , t.800 , quadrokot , yuri_kov , baheba , Roulss , apr.kobra

Сообщения в этой теме
RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура - Sound-YP - 07-09-2018 01:13

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS