Виктор Цой
|
Автор |
Сообщение |
4ward
Ветеран

|
RE: Виктор Цой / 16-07-2018 18:57
(16-07-2018 17:27)Gizer писал(а): вот именно по этим вопросам я ещё и фору могу вам дать 
п.с. очень большую фору.и в любом,самом простом и бессмысленном тексте я найду вам столько аллегорий и абстракций что вам плохо станет 
Я розумію, про що ви говорите. Таким чином, навіть в перехресті віконної рами можна побачити свастику. Я вірно вловив ваш аргумент? Отже, таким чином можна сказати про пісні тимпаче: раз лиш просто предмет (це навіть не літературний твір ще) - вікно, може вже таку круту аналогію викликати, то в літературних творах можна тєми покруче побачити так як там предметів ще більше. Вірно? Слєдоватєльно, пісні ті найкращі, де більше "свастики в перехрестях віконної рами" можна побачити? Ну або ще пакручє - пісні взагалі не варто слухати, бо це не потріб (типу все непотріб, що мені незрозуміле).
Алегорія це не тупо багатозначний символізм. Як і журналістика це не агітпроп. Алегорія - не механізм задоволення несвідомих тенденцій і бажань (застережень, сновидінь, галюцинацій і ін) у символічній формі. Алегорія - це не шизофренічний символізм розщеплення смислу слова, коли значення його стає символом іншого поняття. Алегорія - це не порушення мислення.
Коротше, раз ви себе вважаєте шарющим в алегоріях - так тому і бути. Я б лиш додав, що не обовязково спєцом бути щоб тексти Цоя подобалися. А от щоб творчість Цоя цинічно знецінювати - це треба особливими якостями інтелектуального розвитику, духу, і моральних цінностей володіти.
На все добре!
* Цині́зм (грец. ϰυνισμός, франц. cynisme, від лат. сynicus – цинік) — нігілістичне ставлення до людської культури та/або відверто зневажливе, зухвале ставлення до загальноприйнятих норм моралі, етики, до кого/чого-небудь, що має загальне визнання, повагу.
(Отредактировал 16-07-2018 в 18:58 4ward.)
Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Виктор Цой - 4ward - 16-07-2018 18:57
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|