Мені регулярно, часто і багато пишуть з бажанням придбати плати цифрового входу для 1540 або робити щось з СД плеєреми на 1540.
Відповідати кожному, нажаль, можливості нема, напишу сюди
1. З СД плеєрами на 1540 і уже ніколи, нічого, нікому робити не буду, - не бачу в цьому сенсу, нема потреби, часу, бажання.
2. Плати цифрового входу зараз і уже років так 3 я не продаю, - це морочливо, складно паяти, малі деталі, важко купляти, нема часу, багато роботи, ідейних проектів і т.д.
Поки класичні плати з ПЛІС я використовую тільки для власних потреб.
3. В майбутньому я планую трохи видозмінити плату, змінити в ній мікросхему ПЛІС в корпусі TQFP100 (100 виводів) з відстанню 0.2 мм між виводами на щось з процесорів STM32 з значно меншою кількістю ножок, щоб було посильно паяти і менш морочливо, наприклад TSOP20
Для цього потрібно зайнятись, зібрати макет, написати програму, переробити плату, замовити серію, спаяти.
Якщо все це буде зроблено, - можливо і запропоную трохи плат на продажу, - перспектива року.
4. Коли дійдуть руки і свідомість, - я цілком реалізуємо продовжу робити реалізацію транспорта з SD карткою і правильними таймінгами з 1540 на процесорі STM32F4 ( Cortex F4 )
Тут наявні цілком реалістичні можливості нарощення бітності на 4 1540, варіанти різні, їх декілька.
5. Тему з 1540 я потроху, по мірі потреб і можливостей розвиваю, ЦАПики інколи роблю, скажімо так, для ідейного друга в якості хоббі Але, по проханню чи ініціативі когось, для когось не роблю і робити не планую - нема часу, бажання, потреби, зайнятий і т.д.
6. Недавно зробив декілька маленьких ЦАП на 2 1540 + лампи 6Н9С (6SL7).
Цілком достойно звучать
Я б сказав, що при всій простоті, концепцію базового лампового ЦАП на 1540 виражають відсотків так на 75 )))
Скину декілька фоток.
Ще фото