Judas Priest
|
Автор |
Сообщение |
Atass
Ветеран

|
RE: Judas Priest / 12-03-2018 23:02
Цитата:Alexzender
А это моя оценка их творчества, как слушателя. Дик, це ваше право. Просто зараз в багатьох дискусіях інколи популярна манера все вимірювати в сучасній творчості динозаврів баблом. Я не згоден, хоча гроші не останній фактор, і це природньо і нормально. Праця має оплачуватись. Але це не константа для видатних музикантів, творчий свербіж часто гне своє.
Цитата:Вы смотрите на это со своей "колокольни", а я со своей колокольни невежественного плебея, не музыканта. Ну не треба драматизувати так)
Цитата:Они получают удовольствие от своего творчества? Да на здоровье, но меня это уже не цепляет - слишком формально. ну не слухайте. дєлов то)
Цитата:Коронный фальцет и скриминг остались в прошлом, и суперового (превосходного) в них уже ничего нет, увы. А на мою думку то що видає старий Роб в поважному віці досить добре, щоб отримати задоволення від їх роботи і прослуховування. І таки ні, скрімінг і навіть фальцет Роб нє растерял (н-д Evil Never Dies). Голос вже правда не має тої сили...ну фулі...возраст гаспада))
Цитата:Вот только не говорите, что поставите Силу Огня рядом с Болеутолителем - альбомом, который на десятилетия стал эталоном жанра. А де я таке стверджував?! Щось не пригадую) Я сказав , цитую себе
Цитата:мені більше імпонує думка що тут в них спроба піти шляхом "Painkiller", і це прикольно) будьте уважніші будь-ласка) Спроба не означає що все вийшло. Але на мій погляд бажання дещо в цьому напрямку в них було присутнє.
Цитата:P.S. Касательно вокала. Всеми забытая On The Run даст форы последним четырем альбомам плюс Turbo. кльова робота, но є і ліпші як на мене, і що) Всьому свій час і місце. Але жару старпери таки піддають нє падецкі)
(Отредактировал 12-03-2018 в 23:13 Atass.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Judas Priest - Atass - 12-03-2018 23:02
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|