Моя новая пластинка!
Автор Сообщение
Atass Не на форуме
Ветеран

RE: Моя новая пластинка! / 04-03-2018 23:20
Все по феншую) Цей альбом зальник Петра Гавриліва я купив в 1987му році, і припух...припух це м'яко сказано ShockedBiggrin Скажім так , те що я почув мене просто вразило. До цього момента я фанат Генезіса не чув ще ні одного сольника Пітера. І я скажу що той факт, що я вперше молодим зеленим студентом почув його за рамками Джена не з студійного програмного альбома, а з цього зальника, це неабияка вдача. Атмосфера, звук...ще раз...звук! Це можно смакувати вічно. Коли я віднедавна знову таки почав збирати розбазарений по молодості по глупості вініл, цього альбома в мене на вінілі довго не було. Був фірмовий компакт на двух дисках. Але коли приїхав цей німець, коли він двічі ліг під іглу....компакт закинутий на поличку на вічно. Висновок, цей альбом слухати тільки на вінілі. Різниця очевидна. Рекомендую. Party0016

Найти все сообщения

Выразили согласие: BARGUZYN , Made in USSR , jethro1803 , NEGRIY , vitalijnec , Сергій , ironman71 , Джордж , Артишок , o-jack , ivolyk , Dovgokhatko , karayan

Сообщения в этой теме
RE: Моя новая пластинка! - Atass - 04-03-2018 23:20

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS