Выбор современной концепции усилителя мощности
Автор Сообщение
piramida Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор современной концепции усилителя мощности / 02-03-2018 11:50
(02-03-2018 02:07)AntonZP писал(а):  на какой-то частоте меандр всё равно начнет превращаться в синус,
Улыбка Гаразд, скорегую своє повідомлення: "Проте меандр в певному частотному діапазоні буде ну Happy0158 дуже меандрістим."
Я, в загалі то, намагався довести думку, що тестування за допомогою меандру мало про що свідчить в визначенні якості підсилювача. Навіть наявність коливального процессу на ВЧ меандрі, може вказувати лише на те, що конструктор цього пристрію, можливо, сприймає конденсатори як електронні компоненти, які в будь-якому випадку шкодять звуку, і ВЧ корекція, з цього приводу, не робитьсяУлыбка. А викиди на АЧХ десь далеко за 20кГц-амі ігноруються. Насправді, в мене був знайомий, який казав: "Мало конденсаторів, можливо непогана схема" Улыбка
От де мені дуже подобається використовувати меандр 10-20кГц, так це роздивлятися, як закриваються вихідні транзисторі. Наприклад, настипувши осцілом на емітерні резистори, при роботі підсилувача під навантаженням.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Юрий11

Сообщения в этой теме
RE: Выбор современной концепции усилителя мощности - piramida - 02-03-2018 11:50

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS