Моя новая пластинка!
Автор Сообщение
Артишок Не на форуме
Ветеран

RE: Моя новая пластинка! / 10-02-2018 12:19
Коли мені було років 20, почув од Сєви Новгородцева,що йому дуже подобаються Кросбі,Стіллз,Неш енд Янг. Прослухавши їхню пісню,яку Сєва включив, подумав про себе- " Як можна таку скучну нудоту слухати,коли є в світі такі орли,як Айрон мейден,або Джудас пріст ? " Але пройшли роки і все більше тягне до спокійної чистої музики. Таким і є другий альбом пречудової англійської фолкової групи Magna Carta,назва якої взята з грамоти" Magna Charta Libertatum" англійського короля Яна Безземельного ,який дарував своїм підданим певні права і привілеї.
Група знакова для Британії не тільки музикою,а ще й витонченими віршами. Фактом є те ,що текст пісні Lord of the Ages з їх четвертого альбому був включений в програми по вивченню англійської мови в багатьох європейськіх країнах.
Музика ласкає слух,а обкладинка тішить око...за це вдячний viktorgurzhiy1.

Magna Carta ‎ "Seasons", ABC/Dunhill Records ‎– DS 50091,US,1970

Найти все сообщения

Выразили согласие: Statskiy Sovetnik , Deadhead , BARGUZYN , JohnZepp , vitalijnec , alex_ivanik , element , Сергій , vitaly , viktorgurzhiy1 , moonbeam , galaktika , jethro1803 , NEGRIY , Vs , orp59 , vinilStarPP67 , vlady2000 , karayan

Сообщения в этой теме
RE: Моя новая пластинка! - Артишок - 10-02-2018 12:19

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS