Міряю акустику приміщення... кілька питань
Автор Сообщение
Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Міряю акустику приміщення... кілька питань / 09-02-2018 13:15
Ось така кімната. Меблі на стіні з колонками досить масивні. Корпус - мдф, бокові частини обклеєні склом. Більше ніяких великих меблів в кімнаті нема. Єдине - на стіні, де диван, стоїть ще скляна вітрина... коли я слухаю музику, я не чую, щоб вона дзвеніла... але зараз подумав - може вона теж якось тим резонансам "допомагає"? Її можу з кімнати прибрати - не критично. Все інше, як видно, переміщати дуже проблематично (читай неможливо). Колонки можу трохи рухати вперед-назад, але якщо сильно вперед висувати, то не буде рівностороннього трикутника з тп (яка, відповідно, в кімнаті одна - на дивані). Зсунути колонки теж не можу. Розсунути - знов же таки будуть зашироко, та й зовсім в кути стануть. Як писав до цього - уся кімната окрім підлоги - гіпсокартон. До речі, міряв окремо кожний канал - різниця невелика, зрозуміло, є, але так щоб прямо сильно ачх відрізнялась - так ні. Цей схил - також гіпсокартон, потім товстий шар (сантиметрів 30) будівельної вати і черепиця. Мабуть, воно непогано поглинає. Коротше, якось так.

(Отредактировал 09-02-2018 в 13:29 Doll.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Міряю акустику приміщення... кілька питань - Doll - 09-02-2018 13:15

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS