Раздвигая рамки возможного...
Автор Сообщение
alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Раздвигая рамки возможного... / 30-01-2018 12:45
Якісна звукова карта, активна двосмугова досить недорога акустика дають повне загальне уявлення про звук системи. Кожна розумна людина зробить поправку, на айфон-мікрофон та решту псувачів, але загальна картина, порода чути і досить добре.
Олександре, я ні на хвилину не сумніваюсь,що грає Супер, але поясніть навіщо взагалі про все це писати, якщо послухати може досить обмежене коло людей? Навіщо займатись сухим плаванням, коли поряд басейн з водою? Пояснювати та описувати,....... та викладіть вже той запис нехай люди послухають. Для мене Ваші аргументи з дупою просто несерьозні, ще що середина 90рр,(?) якість ін-ту змінилася.
Тіж Кедрік, вони що зовсім дурні? Ваш кросовер приблизно на тому ж рівні(?), тільки з за надуманих забобонів послухати не можна.
Про всяк випадок нагадаю, що Кедрік навіть не здогадуються про наш форум.
Цікаво особисто мені порівняти ваш запис з записами Квадракота, які важаю найкращими на форумі.

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

Выразили согласие: The , Пионер , Igor65 , oleg2566 , serapion1984 , Вадимыч , tomash , artshop , BIO3BEPb , Dmitry Golofast

Сообщения в этой теме
ФОТО В СТУДИЮ ! - professo - 02-10-2017, 16:33
RE: Раздвигая рамки возможного... - alex23 - 30-01-2018 12:45
АЛХИМИЯ !!! - professo - 08-03-2021, 13:01
УРА-а-а-а-а-А!!! - professo - 04-03-2021, 02:00
ЭТО - ЭВЕРЕСТ ! - professo - 07-03-2021, 08:57

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS