Любителям трубки і сигар, заходьте
Автор Сообщение
misha-svch Не на форуме
Ветеран

RE: Любителям трубки і сигар, заходьте / 06-12-2017 12:23
І я за те! Я і не починав курити, і не пристрастився до цих пір. Раз в два-три дні курю. А можу і довше обходитися без проблем.
Розкажу трохи про мої роздуми, чого я вважаю куріння корисним.
Не від одного чув, що тютюн досить корисний, як і алкоголь! Але тільки в АПТЕКАРСЬКИХ дозах! Тобто, будь-які ліки, вітаміни, якщо ви будете вживати в дозах, що перевищують в десятки чи сотні раз, вони уб’ють вас. Так само і з нікотином. Це корисно для серцевого м’яза, але в невеликих дозах. Куріння люльки і сигари якраз сприяють цьому.
Дуже важливо: всі курці сигарет знають, що вони курять фарбований і ароматизований папір, який дуже мало спільного має зі справжнім тютюном. Проте вже є фізіологічна залежність. Ну буде вважатися здоровою людина, що бігає кожні 15 хвилин до туалету? Отож! Так само і курець, нікого не хотів образити. Улыбка
Для трубки ж треба купляти тільки хороший справжній тютюн. Зараз є великий вибір.
Ще є один момент на користь трубки. Коли вона добре почищена і висушена, вона класно пахне! Ніхто не стане нюхати окурок від сигарети чи сигари, а от люлька після хорошого тютюну має благородний запах. Я іноді навіть не курю, достатньо тільки нюхати. Biggrin
Ось одне відео, як треба курити люльку. Там у нього ще багато знайдете. І трубки з усіма причандалами теж купляв в їхньому магазині. Не сприйміть за рекламу.

Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Любителям трубки і сигар, заходьте - misha-svch - 06-12-2017 12:23

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS