|
|
Будьте осторожны, пользуясь услугами Приватбанка!
|
| Автор |
Сообщение |
accept1975
Ветеран

|
RE: Будьте осторожны, пользуясь услугами Приватбанка! / 24-11-2017 16:41
(24-11-2017 15:48)Paul Siebert писал(а): Добре. Тепер нехай то ж саме напишуть у письмовому вигляді.
І іще: центрального офісу - якого? Ужгорода, Львова, Дніпра? Звідки ти знаєш, що звонили саме з центрального? Якусь фамілію чи посаду називали?
Володя, ще раз повторюю мною та іншими написане - кожен термінал фіксує всі дії які з ним проводяться!
Твоя тисяча не могла просто так десь зникнути. Можливо, як тут вже писали, хтось, поки ти бігав по відділенню, побачив незакінчений платіж і швиденько використав його на свою користь. В такому разі, дійсно залишку не буде. Тоді треба переглянути всі дії які відбувались за певний проміжок часу і все стане ясно. Ні ніхто нічого не робив, я це контролював особисто,поки чекав дзвінка від "Пріветбанку", бо як писав вище, буквально через 5хв. після того, як сталася зі мною пригода, обнулив термінал їхній сервісний майстер. Процес обнулення проходив у моїй присутності. Після цього, поповнювали через цей термінал інша особа, я дивився на монітор, який вона платіж робила, моя тисяча не брала в цьому участі. Дзвонили мені із вііддлу розгляду скарг "Пріветбанку" м. Дніпрпопетровськ, номер телефону починається на 056.
Радіти життю треба тихо.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
| Сообщения в этой теме |
RE: Будьте осторожны, пользуясь услугами Приватбанка! - accept1975 - 24-11-2017 16:41
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|