Как из китайца сделать американца
Автор Сообщение
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: Как из китайца сделать американца / 15-10-2017 12:29
Апну тему, бо є що сказати.
Ці підсилювачі пройшли вельми довгий шлях із 2015 року, кожного разу змінюючі совю подачу звуку.
У "базовому" варіанті вони замислювались для розкачки із "тугими" Jamo 909 R.
Що і робили вони чудово, як один підсилювач так і у складі біампінгу.
Але хотілось почути їх на моїх рупорних АС. Треба зізнатися, що базовий варіант на них звучав слабенько, у порівнянні із Лампою Гу-48.
Через рік, коли були придбані принципово інші транзистори та були встановлені на виході, звук значно змінився у кращій бік: стало грати "вільніше", добавило басу та панчу.
Але порівняно із лампою Гу-48 середина була дуже нав"язлива, бас швидкий але надто "сухий".
Щоб вирівняти тональний баланс СЧ на акустичному фільтрі прибирав із -3 дБ до -6дБ. І все одно лампа грала краще.
Володимир замінив транзистори у вхідному каскаді на інші. Звук змінився на краще, але не суттєво.
Тоді Майстер замінив увесь вхідний каскад,(тому це вже не клон Алефа).
І ось тут з"явився мій улюблений Звук.
Бас градіозний, низький, артикульований. Величезна швидкість, чудове розділення інструментів, широка стереобаза більша ніж відстань між АС.Прекрасні тембри.
Після модернизації мого підсилювача на Гу-48, я переналаштував фільтр АС, піднявши СЧ до -1дБ, замість -3дБ.
Несподівано транзисторний підсилювач останньої інкарнаціі не вимагав зміни налаштувань фільтру, і теж грав при -1дБ.
Браво, Володимир! Ви зробили чудовий підсилювач. Love0030

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Выразили согласие: etlik , Тибетский Ламер , The , VladimirNB , doom , t.800 , Sound-YP , sofyart , serg68 , UFO , Sheridan

Сообщения в этой теме
RE: Как из китайца сделать американца - quadrokot - 15-10-2017 12:29

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS