Хворіє програвач - наводки - потрібен діагноз.
Автор Сообщение
Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Хворіє програвач - наводки - потрібен діагноз. / 16-08-2017 00:45
(16-08-2017 00:38)aqvadim писал(а):  Принцип заземления в том что все наводки с разных носителей этих самых наводок должны уходить,
Вам надо приобрести отвертку с индикатором земли (продавцы объяснят)

Включите аудио систему без звука, послушайте колонки, потом выключите из розетки свой поверлайн адаптер, если какие-то посторонние звуки ушли значит есть земляная петля (если этот поверлайн соединён с аудиосистемой)
Паверлайн ніяк не впливає... він, до речі, впливає на гітару, якщо її підімкнути до компу (на тому ж самому автоматі, на інших не перевіряв) - йде наводка. А от на аудіо систему не впливає - вже перевіряв.

Буду пробувати по черзі вимикати усі прилади з подовжувача (в цьому є сенс?) і дивитись, чи буде краще. Але проблема в тому, що ця наводка не завжди з'являється. Після того, як вчора провода посмикав, весь вечір слухав музику - і все працювало. А сьогодні знов з'явилось. Воно по-різному - буває довго працює, а буває взагалі не можливо слухати - кожні 5 хвилин з'являється... може сусіди щось вмикають у себе... фіг його знає...

Але в будь-якому випадку, ви думаєте, що проблема саме в електромережі, а не в самому програвачі? Не знаю... якийсь поганий контакт всередині самого тонарма... бо провода, які йдуть на картридж, і які виходять з іншого боку тонарма різні... тобто всередині вони якось поєднані... чи це маловирогідно? Мені б хоч з цим розібратись - чи є сенс в ремонт програвач відправляти, чи все ж у себе проблему шукати.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Хворіє програвач - наводки - потрібен діагноз. - Doll - 16-08-2017 00:45

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS