Хворіє програвач - наводки - потрібен діагноз.
Автор Сообщение
Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Хворіє програвач - наводки - потрібен діагноз. / 16-08-2017 00:17
(16-08-2017 00:08)aqvadim писал(а):  Однозначно у вас проблемы с землёй, И в случае с проигрывателем и в первой части рассказа. К тонарму не должна земля подключаться (только к одному из проводков)
То что касается общей электросхемы, посмотрите нет ли земляной петли, это когда девайсы одной системы питаются от разных розеток стоящих на одной линии.
Ну и вообще есть ли работающее заземление в вашем жилище. Пора делать выделенку, электричество основа звука.
З приводу земляної петлі - можна трохи детальніше? Як перевірити, чи вона є, чи ні? У мене поруч дві розетки (я так розумію, на одній лінії). До однієї з них підімкнено подовжувач (більш-менш якісний, але не аудіофільний) з купою приладів... посилювач, програвач, програвач компакт дисків, телевізор, супотниковий ресівер, распбері пай, мережевий світч, зовнішній вінт (який я зараз викинув). В другу розетку увімкнений паверлайн адаптер. Я розумію, що це якось неправильно, але до цього все працювало (проблеми з програвачем почались кілька місяців тому, тому нічого не міняв).

Заземлення в розетках є, але наскільки воно працює, я не знаю. Сьогодні просто заради цікавості приставляв провод, яким заземлив антену (Biggrin) до тонарма - теж йде дуже сильна наводка.
(Отредактировал 16-08-2017 в 00:18 Doll.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Хворіє програвач - наводки - потрібен діагноз. - Doll - 16-08-2017 00:17

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS