Моя новая пластинка!
Автор Сообщение
Atass Не на форуме
Ветеран

RE: Моя новая пластинка! / 23-07-2017 19:09
Прикупив на мій погляд самий толковий збірник групи. Колись в 90х. прикупив його зовсім не знаючи цієї музики тому що просили недорого. Потім слухав незвичну для пацана музичку. Привик, потім почав кайфувати. Хто би міг подумати що з часом стане одна з любимих команд в свому напрямку. Маю майже все на кд, штук шість пластів. Але цей збірник як Шарапову зберкнижка "душу сагрєєт" Party0016

І не пам'ятаю чи викладав, я ще люблю збирати різнопланові видання альбомів. Н-д з різним оформленням одного альбома заокеанський чи европейский варіанти. Частенько там і порядок речей на платівці змінений на один два, а то і три треки. Гарі Хмурий, до речі чудовий альбом. І Manfred Mann’s Earth Band - The Roaring Silence, змінений блакитний варіант. Там переспівали пісні по новому і дещо добавили.

(Отредактировал 23-07-2017 в 19:46 Atass.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: tashik , jethro1803 , Артишок , NEGRIY , SomS , Володя , ironman71 , vitalijnec , karayan , Сергій , JohnZepp , seborbon , bobbox , NOMAD9

Сообщения в этой теме
RE: Моя новая пластинка! - Atass - 23-07-2017 19:09

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS