Моя новая пластинка!
Автор Сообщение
Atass Не на форуме
Ветеран

RE: Моя новая пластинка! / 22-07-2017 12:52
Теж поповнення парочка любимих Blue Öyster Cult. 1981 взагалі самий симпатичний для мене, правда попався на жаль без вставки. Так що буду шукати і вставку , а може і ще інше видання. Альбом цей для мене дуже важливий) Ну другий 1976 року випуску представляти не треба. Відмінний золото-платиновий альбом, але для мене важливий перш за все тим, що на ньому є (Don't Fear) The Reaper хітяра молодості)). Після перегляду цього фільма де багато класичного рок звучання, в тому числі і ця композиція, настрій гарантую, рекомендую. Там є епізод в повній версії фільма, коли пацан головний герой на концерті Blue Öyster Cult під час виконання (Don't Fear) The Reaper попадає в ступор від лазерного проміня який влучає просто йому в морду...і погляд на життя в нього міняєтся))
ОБКУРЕНА МОЛОДЬ США ФІЛЬМ КОМЕДИЯ
https://youtu.be/cDhpeoR4Xw4

Ну и на десерт чувачки яких полюбляю інколи Passport ‎– Infinity Machine 1976, дуже смачна музичка. Пакет правда якесь чмо вандалізувало диркою, але в іншому і вініл і пакет в доброму стані.

(Отредактировал 22-07-2017 в 13:02 Atass.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: yura5161 , NEGRIY , Vs , runwild , Charlez 22 , JohnZepp , Statskiy Sovetnik , Джордж , Володя , viktorgurzhiy1 , ironman71 , Артишок , tashik , jethro1803 , karayan , Yoolla , BoRo , Сергій , NOMAD9

Сообщения в этой теме
RE: Моя новая пластинка! - Atass - 22-07-2017 12:52

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS