Моя новая пластинка!
Автор Сообщение
Atass Не на форуме
Ветеран

RE: Моя новая пластинка! / 07-07-2017 14:07
Приїхала платівочка, як там толкієновський Горлум шипів на кільце..."моя прєлєсть"..во-во, приїхала вона сама Happy0065 Eloy ‎– Colours (Harvest ‎– 1C 064-45 936) зелений варіант харвеста пятака. Кожен меломан має своїх любимчиків на пластах, цей альбом самий любимий з тв-ті Eloy .Як казав Сергій в котрого купляв що він дуже мелодичний, але багато майже всі альбоми Eloy ‎мелодичні, скоріше я би сказав що він мене більше всього пре тому, що він дуже ембієнтний, загружений артовими красивими рітмічними мелодичними малюнками. В 90х мав подібний пласт, але з міньоном бачу вперше.Party0016
І афігенний ранній оригинальний уніпак Procol Harum ‎– Broken Barricades (A&M Records ‎– SP-4294) US 1971 . На мій погляд це один з самих крутих альбомів траверівського періоду. Robin Trower тут повсюди, концепт альбому базується на класичній його манері качати. Happy0144 Love0030 Фани Robin Trowerа мене зрозуміють.

До пари приїхав англієць MAGNUM The Eleventh Hour! 1983 (JETLP 240 ) UK 1983.

(Отредактировал 07-07-2017 в 14:08 Atass.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: orp59 , SomS , jethro1803 , karayan , Statskiy Sovetnik , viktorgurzhiy1 , razamanaz , element , JohnZepp , Outlaw , Сергій , NEGRIY , Артишок , Dovgokhatko , ironman71 , seborbon , vitalijnec , tashik , Michel_hammer , BoRo , Yoolla , NOMAD9

Сообщения в этой теме
RE: Моя новая пластинка! - Atass - 07-07-2017 14:07

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS