Допоможіть вибрати АС до 1.5к $
|
Автор |
Сообщение |
gun jack
Ветеран

|
RE: Допоможіть вибрати АС до 1.5к $ / 28-03-2017 17:29
Печалька , хоча декілька порад були конструктивними . за танной ніхто правда ні слова не сказав . З іншої сторони всі кандидати норм для свого діапазону , - форте не оч ? корн вол ? діатон ? танной срм12 ? . Після 802 даймондів важко судити , абож Лівінг Войс Аватар , але ж є люди в який ось ті не оч були, ці не оч були ( з ряду причин звісно ж ), а от від цих залишили теплі спогади . Ось на ці коменти я спочатку і розраховував але так їх і не почув . Люди взагалі бояться висловити свою думку - мінусів наліплять , камінням закидають - ось така реальність форуму . Не рахуючи імбові Альтеки , з ними живуть все життя . Проте ну не хочу я їх . А от про діатони спогади в тих хто писав мені - залишились тільки теплі . Різні концепції , я заручник ситуації , впринципі . З новоделу , ну гинь не хочу діни , щей підсилювати немає чим . Боверси норм зразу в декілька разів вищі . Фокал електра , хіба полочники у мене 25 квадратів - вони губляться , а заповненість музикою основний чинник , ми під неї відкриваємо вино , готуємо вечерю обговорюємо життя. Новин вже місяць не дивились .
(Отредактировал 28-03-2017 в 17:29 gun jack.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Допоможіть вибрати АС до 1.5к $ - gun jack - 28-03-2017 17:29
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|