handmade in Ukraine
|
Автор |
Сообщение |
JRA7
Ветеран

|
RE: handmade in Ukraine / 20-03-2017 10:06
(19-03-2017 20:43)oleg2566 писал(а): Я ні яким чином не хотів вас образити чи похитнути ваше враження від продукту не мого, а Сергія. Вибачте.
Але так, я зконцентрував вашу увагу на одному конкретному, вирішальному моменті, відсутності у вабелів Вадімича, усілякого роду бруду.
Так, він "темний" бо відсутні усілякого роду "прикраси" у вигляді лишніх гармонік у сигналі. Це є концепція, наша з Сергієм, і повірте на слово, в записах CD є багато того, чого ви ще й нечули та й не почуєте на вашому звуковому тракті. Вибачте ше раз.
Вибачусь ще раз, кабель вам просто не підійшов, посля вашого кардаса, котрий просто світлий, красивий, та ніякий на НЧ.
Я вас доообре розумію ,,,, "не читайте советских газет", помилка у вас , в системі у мене не кардас який на рса , балансний зараз у мене могамі на нойтріках, тонально мені підходить , але брудний . Взаємно скажу вам , що і ви на своїй системі чогось та й не чуєте !.... наприклад слухаю класік рок і світ фанні адамс,після 9 офіційної маю 10 додаткову ,як називається не памятаю , починається вона з бубенців так з вашим коханим кабелем просто неможливо цю композицію слухати , без життя вч, темні вч !.... тому , що темний кабель,як ви і самі пишете !
Ще ремарка, так любите звинувачувати систему , то як будете висилати комусь на прослуїховування кабель, пишіть примітку через зірочку і дуже , дуже дрібним шрифтом , вразі чого як комусь кабель не сподобається , що кабель тільки для рівних , висококласних систем !
(Отредактировал 20-03-2017 в 11:11 JRA7.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: handmade in Ukraine - JRA7 - 20-03-2017 10:06
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|