handmade in Ukraine
|
Автор |
Сообщение |
oleg2566
Ветеран

|
RE: handmade in Ukraine / 19-03-2017 20:43
(19-03-2017 15:14)JRA7 писал(а): У мене обнозначно немає двух кінців в палці і свічка горить з одного кінця , так що не перекладайте кривизну вашого кабеля на мою систему , перетикав тільки міжблоки , на своєму легко і живо , але погано з розстановкою і детальністю, а на вашому детальнісь , сцена і темно на сч і вч ---- без легкості і життя музики , бо середина і верха під шматою в силу темного віддтінку кабеля, як пишуть і я також стверджую цю константу ! будьте уважними коли пишете догадки про два кінці ! 
Я ні яким чином не хотів вас образити чи похитнути ваше враження від продукту не мого, а Сергія. Вибачте.
Але так, я зконцентрував вашу увагу на одному конкретному, вирішальному моменті, відсутності у вабелів Вадімича, усілякого роду бруду.
Так, він "темний" бо відсутні усілякого роду "прикраси" у вигляді лишніх гармонік у сигналі. Це є концепція, наша з Сергієм, і повірте на слово, в записах CD є багато того, чого ви ще й нечули та й не почуєте на вашому звуковому тракті. Вибачте ше раз.
Вибачусь ще раз, кабель вам просто не підійшов, посля вашого кардаса, котрий просто світлий, красивий, та ніякий на НЧ.
Я вас доообре розумію
(Отредактировал 19-03-2017 в 20:47 oleg2566.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: handmade in Ukraine - oleg2566 - 19-03-2017 20:43
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|