Новини "в меморіз"...
Автор Сообщение
mirek Не на форуме
Ветеран

Re: Новини "в меморіз"... / 21-05-2010 14:57
(21-05-2010 14:37)Snark link писал(а):а я не вважаю, що в побуті всі мають розмовляти українською...це не природньо, зважаючи історичні тенденціі останніх столітть. Тим більше що до складу сучасної України входять регіони і міста, які НІКОЛИ українською не розмовляли.
але розвивати і підтримувати те, що було штучно утиснене вважаю за потрібне
Тоді маєте те, що маєте. Що з того вийде і виходить - я написав. Заперечите? Хоча, це, знаєте, дуже по-українськи - наш штучно затиснули, а ми "зважаємо на останні тенденції". І дуже зручно, головне нічого робити не треба, за нас уряд зробить. Та, і головне, не займати принципову позицію. Ліпше так, тихенько, по-кухонному, смайлика поставити - і досить, знову можна в тенденцію вливатися. У культура та? Та скільки її треба, на вихідних сходив в ресторанчик де хохол в шароварах сало підносить, та і вже долучився.
Вибачте, Ігор, не хочу здатися якимось затято-агресивним. Навпаки, дякую, що підняли цю новину. Просто не розумію я деяких принципів. Елементарно не вкладається...
(Отредактировал 21-05-2010 в 15:13 mirek.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Новини - joizz - 04-10-2012, 12:38
Re: Новини "в меморіз"... - mirek - 21-05-2010 14:57

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS