Будьте осторожны с Аудиокарма
Автор Сообщение
rst1981 Не на форуме
Постоялец

RE: Будьте осторожны с Аудиокарма / 05-02-2017 10:11
(05-02-2017 08:47)ag70 писал(а):  Вот же брехло. Не трещина на сч , а рваная поперек по всему диффузору пищалка. И тогда ты что-то в отказ ушел наглухо, а теперь при курсе 28 хочешь мне деньги вернуть ? Я бы вернул конечно, да давно их продал с убытком, не скрывая дефектов, как ты это делаешь. Репутация делается годами, а теряется за один день. И тебе свою тут уже не отмыть.

Ну ти яд, слів немає.... в убиток ти продав?? ти колонки брав шару ловив, якраз коли курс серйозно виріс, ринкова ціна тільки НЧ(повторюсь) доррожче ціни по якій ти їх получив, дорожче самої акустики... і за скільки тиж їх продав?? скільки ж ти бідака потерял?? я хуєю з тебе... тобі шо морозиво купити шоб ти успокоївся??..провірся в в психіатра на всякий випадок...давай множ на індекс інфляції і повертай, але з тебе номер карти і ксерокс довідки від психіатра шо ти здоровий психічно.
P.S. хто ти такий шоб мені шось про репутацію розказувати, і мені якісь поради давати??
Я нажаль тебе неповажаю, вважаю тебе ідіотом і хочу на тому завершити з тобою діалог.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Будьте осторожны с Аудиокарма - rst1981 - 05-02-2017 10:11

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS