Альнико VS Феррит
|
Автор |
Сообщение |
Saburov S.A.M.
Учу Правила
|
RE: Альнико VS Феррит / 23-01-2017 15:33
шо нє плодіть? Мені по іменам перерахувати хто так охаректеризував чутий ЕМОС, потім сказати шо слухали вони його в Діми (наприклад), щоб потім спостерігати між собою, як вони всі пересрались між собою? Я слухав ЕМОС в 3х системах.
Один раз він був НЕ зайвий, і саме при сшивці до 50Гц.
По звуку, чим цікавіший лабіринт на 30Гц мені? - ширшим динамічним диапазоном, кращою мікродінамікою, реалістичними не обрубанними хвостами, більшим масштабом і "свободою" і кращим узгодженням з кімнатою(більша площа випромінювання на одинакових дінах і коротше ход).
Як не дивно ЗЯ в цьому програє майже любому портованому відлагодженому АО: ТЛ, лабіринт, ФІ, хорн, МЛТЛ. Я обрахував і запустив декілька десятків АС, звичайно що я перебрав більшість (не всі) АО, щоб розуміти куди рухатись.
Як приклад: фазік на топових бівнях із потужним токовим підсилювачем - ЕМОС програвав йому по всім тим параметрам, які я описував вище у звуці лабіринта vs емос
Просто тут дехто умудряється порівняти НЧ від ШП у лабіринті, із НЧ від ЕМОС на 12-15д басовику, і потім не кліпнувши оком віщати про результат порівняння )))
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|