Російський штрих-код на Nagaoka?
Автор Сообщение
Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 19:22
element
Так, все що ви кажете - вірно, повністю погоджуюсь.
Чесно кажучи, у мене перші думки з цим штрих-кодом були саме, що це або підробка, або якийсь "сірий" товар. Може якісь браковані картриджи, які не проходять норми виробника все ж таки потрапляють на ринок від лівих постачальників. Не знаю, чи таке можливо.

Paul Siebert
Та зрозуміло, що антискейтингом можна щось підправити, але картридж все ж не самий дешевий, є можливість спокійно його повернути - так і зроблю.

malekcs
Продавець (через якого я купив в амазоні) розповідав щось про те, що ці штрихкоди видає саме амазон для систематизації товарів, щось таке. Але я не розумію, чому тоді з цим же штрих-кодом продаються картриджи, наприклад, в Британському Ебеї...

Коротше кажучи, якщо у мене обману зору нема, і голка дійсно стоїть криво (на фото) - відправлю завтра картридж назад і закрию для себе це питання. Чесно кажучи, якщо б я цей картридж купив в Україні, то одразу після розпаковки відправив би назад, не думаючи. В Німеччині все ж якось складніше повірити, що можна так придбати якусь "туфту".
(Отредактировал 22-01-2017 в 19:23 Doll.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Yan

Сообщения в этой теме
RE: Російський штрих-код на Nagaoka? - Doll - 22-01-2017 19:22

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS