Я коли писав останній комент, пропустив купу попередніх реплаїв, виявляється )
(08-01-2017 23:10)AntonZP писал(а): честно говоря, прочитав топик не совсем понял, что именно ТС хочет построить.
если файл-помойку на малине, то причем тут конечный плеер?
если медиаплеер на той-же малине, то mpd 19 версии сам все умеет.
Файл помийку. До чого тут кінцевий плеєр... До того, що він, наприклад, не вміє грати ISO з SACD. Якщо я викоритсовую фубар, як UPnP сервер (на він машині), то він ці ісо автоматом конвертує в lpcm 192/24 (або в що-завгодно інше, що я поставлю в налаштуваннях), і саме ці /віртуальні/ файли відправляє на мій плеєр. Той, в свою чергу, їх чудово відтворює. Якщо я просто закину ці файли на хард, підімкнений до малини, як ви кажете, і буду лізти туди з плеєра по самбі, то плеєр ці файли взагалі не побачить.
Така ж сама проблема з cue файлами (тут постає питання про їх адекватність - як мають виглядати адекватні cue файли? Це ж стосується деяких інших форматів.
Тому шукаю я софт, який стане на распбері і буде виконувати ті ж самі функції, які виконує фубар з upnp плагіном на комі.
psergy поставив його на распбері, не сильно швидко воно на ньому працює, хоча і встановилось нормально. Сьогодні ввечорі спробую покрутити.