Питання по мережевому відтворенню звуку
Автор Сообщение
Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Питання по мережевому відтворенню звуку / 12-01-2017 15:24
Я коли писав останній комент, пропустив купу попередніх реплаїв, виявляється )

(08-01-2017 23:10)AntonZP писал(а):  честно говоря, прочитав топик не совсем понял, что именно ТС хочет построить.

если файл-помойку на малине, то причем тут конечный плеер?

если медиаплеер на той-же малине, то mpd 19 версии сам все умеет.
Файл помийку. До чого тут кінцевий плеєр... До того, що він, наприклад, не вміє грати ISO з SACD. Якщо я викоритсовую фубар, як UPnP сервер (на він машині), то він ці ісо автоматом конвертує в lpcm 192/24 (або в що-завгодно інше, що я поставлю в налаштуваннях), і саме ці /віртуальні/ файли відправляє на мій плеєр. Той, в свою чергу, їх чудово відтворює. Якщо я просто закину ці файли на хард, підімкнений до малини, як ви кажете, і буду лізти туди з плеєра по самбі, то плеєр ці файли взагалі не побачить.

Така ж сама проблема з cue файлами (тут постає питання про їх адекватність - як мають виглядати адекватні cue файли? Це ж стосується деяких інших форматів.

Тому шукаю я софт, який стане на распбері і буде виконувати ті ж самі функції, які виконує фубар з upnp плагіном на комі.

psergy поставив його на распбері, не сильно швидко воно на ньому працює, хоча і встановилось нормально. Сьогодні ввечорі спробую покрутити.
(Отредактировал 12-01-2017 в 15:25 Doll.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Питання по мережевому відтворенню звуку - Doll - 12-01-2017 15:24

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS