Моя музыка!
|
Автор |
Сообщение |
lEON2075
Ветеран

|
RE: Моя музыка! / 18-06-2016 20:43
(18-06-2016 18:33)The писал(а): Ой круті, бачив бачив їх. Але ціна мінімум від 1000$ в США, а ще доставка коштуватиме...
Я дуже хочу STEPHENS. Думаю із часом візьму їх.
А Utah мені попались в гарному стані, лише треба підклеїти 1 ковпачок рупорка і пропитати підвіс.
А на рахунок недооціненого, то взагалі в нас крім JBL, ALTEC нічого не знають з американців. Трапляються вже частіше люди, в яких можна зустріти Electro Voice. А вони ж просто шикарні динаміки мають. А ще ж є UNIVERSITY...
А тепер про Європу. Є тут достойні діни, але часто вони тільки ім'я європейське мають, а складені в США. А якшо справжні європейці, то ціна вже ого яка. На прикладі рижих Philips. Не розумію чому настільки розхвалені... Та ж сама ситуація з Isophon, Saba, Siemens. Вони хороші, але ціна часто космічна просто. + всі їх треба підкріплювати в обов'язковому порядку на ВЧ.
Тепер щодо Jensen. Саме через них я почав захоплюватись корпусами типу Онкен. В штатах часто зустрічаються динаміки з гітарних комбіків. З них теж виходить чудова акустика. Лише проблема 2 ідентичних придбати. Це дуже цікавий бюджетний варіант.
Лампа. В нас часто зустричається в районі 750-1000 уо Dynaco ST70. Чудова моделька для Вашої акустики. Умільці доставляють регулятори гучності (не складна процедура) і більше на роки нічого не захочеться.
П.С. Запишіть будь ласка який відеосемпли вашої акустики. Дуже вже цікаво. І класно, що люди все частіше розумно вибирають гарні діни і роблять акустику своїми руками. А не купляють маркетинговий дорогий ширпотреб.
Дик, в звуці все компроміс 
Компроміс, бо кожному подобається своє звучання.
Але з впевненістю можу сказати, що вінтажні ШП чи коаксіали чи багатополосна акустика не бюджетного сегменту американського виробництва 50-70их років якщо не сподобається усім, так зачепить кожного. Попробую записать со временем видео.
Dynaco ST70- двухтакт на лампе L34 хороший усилитель, тоже посматривал на него. Но, звук у однотактов мне больше нравиться, там он и открытый и больше передаются все нюансы от музыки.
Скажите, а чем вам винтажные европейские динамики не нравятся в звучании. Может это у них всех прослеживается такая общая тенденция, в звуке, общий стиль?
А как же аристократы Англичане- фирма Wharfedale, винтажные ширики Super 12 на альнико, или те же французы от SUPRAVOX -очень мелодичные со своим стилем звучания, их бумажные высокочувствительные босовики- так вообще мечта и дорогой хаенд. Приходилось слушать?
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Моя музыка! - lEON2075 - 18-06-2016 20:43
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|