Моя музыка!
|
Автор |
Сообщение |
The
Ветеран

|
RE: Моя музыка! / 18-06-2016 18:33
(18-06-2016 18:18)lEON2075 писал(а): Вы все правильно пишете. Лампочка внесла бы еще лучший масштаб, аналоговость, игривость, мелодичность, бархат и т.д. Поэтому ламповик в проекте.
Я собирал дины новыми, в течение двух лет, в коробках с чеками, бирками и паспортами.
Сейчас на них цены, в штатах начали расти. Много порванного хлама. А вообще-то, на мой взгляд, этот динамик остался не замечен или точнее почему-то не до оценён европейскими аудиофилами.
Верно, корпус не большой, делался из того что было. Был взят щит, в котором они стояли уже с отверстиями под дины, распилен, и сложен в коробку. Но корпус по больше не помешало бы.
Utah 12, знаю, тоже хотел его выцепить, не нашел в отличном состоянии. Очень хороший игривый динамик.
Еще обратите внимание на винтажные коаксиалы Jensen. А особенно, есть у них такой динамик JENSEN COAXIAL TYPE-H 15'', правда дорогой. Это уже настоящий хаенд.
Ой круті, бачив бачив їх. Але ціна мінімум від 1000$ в США, а ще доставка коштуватиме...
Я дуже хочу STEPHENS. Думаю із часом візьму їх.
А Utah мені попались в гарному стані, лише треба підклеїти 1 ковпачок рупорка і пропитати підвіс.
А на рахунок недооціненого, то взагалі в нас крім JBL, ALTEC нічого не знають з американців. Трапляються вже частіше люди, в яких можна зустріти Electro Voice. А вони ж просто шикарні динаміки мають. А ще ж є UNIVERSITY...
А тепер про Європу. Є тут достойні діни, але часто вони тільки ім'я європейське мають, а складені в США. А якшо справжні європейці, то ціна вже ого яка. На прикладі рижих Philips. Не розумію чому настільки розхвалені... Та ж сама ситуація з Isophon, Saba, Siemens. Вони хороші, але ціна часто космічна просто. + всі їх треба підкріплювати в обов'язковому порядку на ВЧ.
Тепер щодо Jensen. Саме через них я почав захоплюватись корпусами типу Онкен. В штатах часто зустрічаються динаміки з гітарних комбіків. З них теж виходить чудова акустика. Лише проблема 2 ідентичних придбати. Це дуже цікавий бюджетний варіант.
Лампа. В нас часто зустричається в районі 750-1000 уо Dynaco ST70. Чудова моделька для Вашої акустики. Умільці доставляють регулятори гучності (не складна процедура) і більше на роки нічого не захочеться.
П.С. Запишіть будь ласка який відеосемпли вашої акустики. Дуже вже цікаво. І класно, що люди все частіше розумно вибирають гарні діни і роблять акустику своїми руками. А не купляють маркетинговий дорогий ширпотреб.
(18-06-2016 18:30)lEON2075 писал(а): ))Не забывайте, широкополосный динамик — это компромисс в звуке!
Дик, в звуці все компроміс 
Компроміс, бо кожному подобається своє звучання.
Але з впевненістю можу сказати, що вінтажні ШП чи коаксіали чи багатополосна акустика не бюджетного сегменту американського виробництва 50-70их років якщо не сподобається усім, так зачепить кожного.
(Отредактировал 18-06-2016 в 18:39 The.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Моя музыка! - The - 18-06-2016 18:33
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|