PCM53 - міфи і реальність
|
Автор |
Сообщение |
Nemo
Ветеран

|
RE: PCM53 - міфи і реальність / 17-06-2016 10:56
(17-06-2016 08:14)amatti73 писал(а): 1. А ухи от фона этой поделки на 1540 не устают 
2. И предохранители не учили ставить из соображений электробезопасности и устройства и людей? Чет я их в упор не наблюдаю. Ткните где они на картинке, может я чего пропустил ?
3. Про эстетику я уже вообще молчу.
Я на днях якраз впаяв деталі в останню наявну партію 11-ти плат цифрового входу, які зроблені на CS8416 і ПЛІС ALTERA.
Частину цих плат цифрового входу мають придбати, а частина залишається під мої не спішні потреби, - збирання приведених ЦАП, трохи покращених і приведених до ладу.
Після того, як спаяв і програмував плати, - дивився скільки всяких прошивок було написано і досить таки підздивувався від масштабів проведених робіт і здобутих знань і вмінь і досвіду.
Я їх успішно реалізовую на підприємстві і в аудіо також)))
Більше плат цифрового входу для 1540 я виготовляти не буду, - абсолютно нема часу і це досить морочливо і накладно.
Подібні плати цифрового входу для 1540 є ще в китайця, але, покупці писали, що погано звучать(((
Можливо, в далекому майбутньому, років через 2 розроблю нову плату цифрового входу для 1540 з орієнтацією на нарощення бітності до 15-16-24 на процесорах STM32.
Я також напрацював досить багато в цьому напрямку і маю успішні результати.
Але, на це потрібно час і сили. А поки потрібно подоводити поточне і зробити тривалу паузу.
І послухати музику, - що я зараз успішно і роблю)))
Мікросхеми PCM58 PCM53 та Sharp IR3K16 я відслухав і попорівнював з TDA1540.
PCM53 - цілком достойна, але до 1540 їй далеко.
Sharp IR3K16 - цікава, але трохи проста.
Мої висновки особливо і не змінились, - слухати в своє велике задоволення можна дуже багато різноманітних ЦАП в різних реалізаціях.
Але, звучання TDA1540 має свої численні особливості і переваги в порівнянні з будь якими іншими, які доводилось слухати.
А якщо в ЦАП використати не 2, а 4 мікросхеми + зробити аналоговий вихід з лампами і трансформаторами, - звук буде отримано прекрасний + по динаміці і АЧХ він варіанту з найкращими операційниками поступатись не буде. А по натуральності - буде поза конкуренцією.
Шлях можливого розвитку і експеримнетів я бачу тільки один - нарощення бітності в 1540.
Але, це справа майбутніх років і поки і так ок.
Інші мікросхеми ЦАП в плані ідейної цінності неме не цікавлять і не зацікавлять.
Сучасні сигмадельта мікросхеми я взагалі відкидаю, - не моє так точно.
А з вами, amatti73 мені взагалі говорити в цій темі нема про що.
Бо ви повний нуль в предметі обговорення(((
І тільки позорите себе і показуєте який не компетентний(((
(Отредактировал 17-06-2016 в 11:06 Nemo.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: PCM53 - міфи і реальність - Nemo - 17-06-2016 10:56
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|