PCM53 - міфи і реальність
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: PCM53 - міфи і реальність / 07-05-2016 00:04
(06-05-2016 23:46)Black_Jack писал(а):  Наводящий вопрос...
- В Вашем изделии трасформатор стоит после ФНЧ или вместо ФНЧ?
Если вместо - то приведенный "Штудер на 1540" такой-же агрумент как и "Штрудель на 1 кг."

Вообщем - мешать не буду.
Послушаюсь Жоржа Милославского
"Минуточку! Если ты ещё раз вмешаешься в опыты академика и станешь на пути технического прогресса, я тебя!!!" Wink
Ви знову не уважні.
В моєму макеті трансформатор перед усім для трансформації напруги 3:1
Почитайте даташит псм53-в і подивіться яка на виході напруга.

Я в якості експерименту подав на ЦАП хорошу синусоїду і міряв на виході псм53 напругу.
На виході ~6В.
6В багато. Потрібно 2.
Відповідно для цього трансформатор + забезпечує на виході малий вихідний опір.

Можна було ставити просто резистивний подільник або операційники з коефіцієнтом підсилення 1/3
Але, хто розуміє суть динамічних діапазонів і співвідношень сигнал шум і т.д., мають розуміти чим кращий транс. Хоча б чисто теоритично.

Штудер, - ви питали приклад.
Таких прикладів дуже багато.
В профах, де велика довжина кабелів або де зєднується багато пристроїв з сигналами між собою транси актуальні і використовуються і тепер. І без них ніяк не вирішиш наявні проблеми...

Це якщо для вас цікава суть.
Транси пихати куди треба і не треба я не закликаю.
Але їх толкове застосування за 100 років не втратило актуальності.

До речі, див цапи аудіонод на псм 63, дорогий промисловий апарат - там лампи і транси

(06-05-2016 23:46)LionArt писал(а):  Nemo, ты безумен, обратись к врачам. Shocked
Це ви безумні і пишите ахінею і туфту
З вас всі сміються і огляди читати не будуть, редактора, який тільки одне вміє чи намагається - з пісочниці какашки лопаткою розкидати(((
(Отредактировал 07-05-2016 в 00:09 Nemo.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: PCM53 - міфи і реальність - Nemo - 07-05-2016 00:04

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS