PCM53 - міфи і реальність
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: PCM53 - міфи і реальність / 19-04-2016 22:37
(19-04-2016 14:01)amatti73 писал(а):  Научись правильно читать даташит и делать перевод state-of-the-art
Про "произведение искусства" там ни слова не сказано.
Там банальное понятие " современный, передовой" и не более того. Также как и в даташите о РСМ56 впрочем...)))
Хорош придумывать и вводить людей в заблуждение.
_http://translate.academic.ru/state-of-the-art/en/ru/
Глянув даташит на ПСМ56, - дійсно написано так само.
Ніколи не звертав уваги, хоча декілька макетів ЦАП на ПСМ56 робив.
І зараз маю коробочку ЦАП на ПСМ61 - фактично те саме, що і ПСМ56, тільки 18 біт і лінійність заявлена 16.

Був цими вихідними два рази в друга, слухали ЦАП на ПСМ56 відомого тут майстра.
Як самі мікросхеми ПСМ56, так і різні реалізації на них, в тому числі та, яку ми слухали звучать цілком достойно.

Але, якщо говорити про порівняння ПСМ53 і ПСМ56 - це зовсім різні витвори.
Хоча тонально і по почерку і характеру дуже схожі.

Щодо мене, - я в повній мірі орієнтуюсь і розумію, чого я чекаю і шукаю від звуку.
Я не з тих людей, які купують ЦАП на сучасних нових однобітках, тисяч за 7000$, хваляться цим і радіють.
А зрештою продають і купують щось класичне типу на ПСМ58 чи АД1862. Або взагалі реалізують чи купують ізотеричні ЦАПи.
Хоча, не виключено, що з часом візьму до себе послухати щось класичне типу Соніка Франтірс 2 на пару тижнів.

Подивіться тенденції і шляхи різних шанованих меломанів, - хто, куди і до чого рухається. І якими шляхами іде.

Я ж з своїм шляхом визначився давно, і залишилось ще небагато.
А саме:
1. Запустити ЦАП на мікросхемах Шарп.
2. Реалізувати варіант 15 біт на 4 1540.

Щодо широкого загалу.
Хочете зрозуміти, що таке ПСМ53 і для чого вона потрібна, - купуйте, або беріть послухати і оцінюйте. Вона того варта.
Пусті розмови тут ні до чого.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: PCM53 - міфи і реальність - Nemo - 19-04-2016 22:37

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS