(26-03-2016 12:50)yuran писал(а): Александр, спасибо за интересную тему. ...
Юрій, дякую на доброму слові!
Як бачите, - тему поки активна. Напевне, модератори зауважили її актуальність і не виконували мого прохання.
По PCM53 - дійсно актуальна, цікава і достойна мікросхема!
Я слухав тривалий час варіант макету ЦАП на одній PCM53-V, відслуховував що і як.
Попутно вів перемовити з людьми, в кого є PCM53-I.
Але, в решті решт все ж вирішив що нема сенсу купувати пару PCM53-I.
Є сенс докупити ще одну PCM53-V.
І зробити ЦАП на двох PCM53-V з операційниками і пасивним ФНЧ на виході, - щоб був і як джерело для подальших відслуховувань і порівнянь.
Але, я поки не знайшов ще один апарат на PCM53-V... Якщо в кого є зайвий, - маю бажання придбати, пишіть, обговоримо.
Якщо не знайду тут - куплю згодом на Айбеї.
Щодо послухати PCM53-V, коли дороблю ЦАП на 2-х PCM53-V, - запрошу в гості послухати.
Але, коли це буде не знаю... За останніх два тижні я не те, що не сідав нічого паяти по аудіо вдома, а навіть музику майже і не слухав, - був дуже зайнятий...
І все ж, я потроху пішов далі.
Я писав в темі, що при пошуку інформації по PCM53 вичитав в сарвіс мануалах про існування такої мікросхеми ЦАП - Sharp IR3K16.
Це фактично те саме, що й TDA1540, але 16-ти бітне з паралельним входом і заявленою лінійністю і монотонністю 15 біт. Має струмовий вихід.
Пошукав і придбав на ній такий програвач - CD програвач CD Sharp DX-610. Вона там також одна і з аналоговим мультиплексором.
Людині, що послухала і продала окрема велика вдячність!
Послухав як є і оцінив звучання.
Далі випаяв мікросхему і спаяв макет для того, щоб відслухати в аналогічному до PCM53-V макеті.
Але коки так і не дозбирав і не запустив, може на тижні.
І потрібно буде відчепити плату цифрового входу від PCM53, бо такого варіанту у мене й нема...
Скоріше за все буде також потрібно докупити ще одну таку мікросхему щоб відслухати що і як в цілісному вигляді.
До речі, з"ясував, що Sony DAS702ES, який тут продавався, придбав меломан і товариш. Був аналогічний інтерес послухати PCM53.
Тобто купив саме для інтересу і на послухати і почув саме те, що бажав чи то яким уявляв.