Фанатам Dynaudio
|
Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран

|
RE: Фанатам Dynaudio / 16-02-2016 15:18
oleksa писал(а):Мова йде конкретно про знайому і реальну для людини опцію - Контур 1.8мк2.
Просте питання: буде краще грати Аудієнс, який вже є, з кабелем за 500 дол. або Контур 1.8 з кабелем за 50? Для людей які слухали ці акустичні системи, або принаймні ці лінійки, відповідь має бути очевидна oleksa, ...бачите, незважаючи на все вище сказане, мабуть якраз не очевидна, бо у випадку очевидності у колеги bramms'а, навряд чи б виникло питання, яке я цитую нижче.
І мені очевидно інше - якби не стояло питання про розкриття наявного сетапу, bramms просто придбав би Сontour без наших порад
Цитата:В яку сторону рухатись в якості апгрейду щоб кожен принесений $ дав найбільше? Є сенс заморочуватись з деталями чи далі треба починати більш кардинально (наприклад заміни всіх компонентів на клас вище, наприклад contour + хороший ЦАП)
2 All. Якщо відверто, то вправи з логіки та суперечки ні про що вже втомили. Людина задала питання, чи *є сенс заморочуватись з деталями* - була дана відповідь що є, і власне бачення Володимира як саме. Маєте протилежну думку - то виразіть її в конкретиці, та з аргументами.
В контексті поради Володимира я бачу тільки те, що запропонована обвязка максимально розкриє можливості наявного сетапу, дасть можливість відчути різницю в класі при апгрейді, та не буде вузьким місцем у наступному сетапі з тими ж Контурами 1,8.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|