Фанатам Dynaudio
|
Автор |
Сообщение |
bramms
Старожил

|
RE: Фанатам Dynaudio / 15-02-2016 21:40
По-порядку...
Слухав я різне, ширпотреб описувати не буду, але більш менш цікаве все почалось з ШП сонідо ) Доволі цікаві апарати за ці гроші в свій часу були, але абсолютно не універсальні. Потім мав можливість слухати Usher 602, потім придбав Dynaudio Audience 40 і зрозумів що ця подача звуку це моє. Старий арт/прогрок заспівав в новому світлі...
Також є дуже довгий досвід прослуховування контурів 1,8 мк2 + hegel h200 + nad m51 + дорогі кабельки (які саме сходу не напишу, але якщо цікавить когось точніше то напишу).
Свою ж систему на Audience 60 я вибирав по принципу "бюджетно". До слова, все разом мені обійшлось в 1250$. Чи задоволений я отриманим звуком за 1250$ ? На 100%  Чи задоволений я звуком впринципі ? Звісно що я знаю як звучать хоча б контури 1,8 в цьому оточенні що я писав, а це на голову краще, бажання до кращого, звісно є.
Питання було в тому чи вартує даний сетап ще якось апгрейдити, увага, аналогічними по класу і ціні компонентами (!) чи ув'язуватись в рівень вище з усіма витікаючими в $$$ наслідками  Я розумію що набір кабелів за 1500$ це добре, але вартість усієї системи обійшлась в 1250... що наштовхує на роздуми в доцільності 1500$ (а це доречі вартість 1,8мк2...)
ціль - допиляти малою кров'ю існуючу систему до "розумного" стану і певний час кайфувати, потім так же бюджетно передати її якомусь послідовнику і апгрейдитись на рівень вище.
цікавить що можна шукати з недорогих кабелів живлення які дадуть приріст порівняно з штатних барахлом. кебельок Canary доречі доволі непоганий, мав до того ноунейм, цей суттєво кращий.
Кімната 25-26м2. Колонки стоять по довгій стороні по центру... під екраном проектора.
Ще було питання на чому стоять - оригінальні шипи при покупці не знайшов, то ж пішов в епіцентр, купив м8 болти, сточив гловку, стала голка... от такий доступний хайенд за 8 грн
по підсилювачу - він мені теж подобається за свої гроші на 100%...
Цап Arcam rDac бісить трохи (глюками в вінді) плюс чую певну його муть (або мені так здається).
Покупку нового не розглядаю бо б/у при вкладених $ дає набагато більше звуку ніж нове...
На тижні протестую contour 1.8mk2 на моїй обв'язці і порівняю з обв'язкою власника, також окремо візьму цап nad m51 і акустичні кабельки, пограюсь з підсилювачем...
P.S. ЗВук Dynaudio дуже люблю і кайфую )
надіюсь на всі питання відповів
і ще - чи є сенс брати RCA дорогі міжблочники якщо всі хороші компоненти балансні? тобто з часом кабель прийдеться міняти?
(Отредактировал 15-02-2016 в 21:48 bramms.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Фанатам Dynaudio - bramms - 15-02-2016 21:40
|
Пользователи просматривают эту тему: 12 Гость(ей)
|

|