Comandante
Ветеран

|
RE: Queen / 16-01-2016 23:19
(16-01-2016 20:44)Yarilo писал(а): У вас точно оба IFPI голландские? У меня есть это издание. Там матрица EMI Holland, но отпечатан диск в Украине. Поздние допечатки уже были чисто украинскими. Так что чистая лицензия, с плюшками в виде фирменной матрицы. Мабуть у нас з вами ідентичні видання. Так і є як я зазначав у попередньому пості. Офіційна Українська ліцензія зі всьома атрибутами фірменності.
01. LW04
Матрица: Mediamotion, Голландия
02. RJ00
Пресс: ЗАО "Ноiпрокс", Украина (г. Львов. По данным на 2000 г - не работает). Источник: Таможня Украины
Купував, випадково. Не зміг пройти повз в ту мить, як на нього попав взір.
Костя, голандець і американець першопреси звучать ніби однаково, в крайньому випадку я різниці не почув. А от другий американець з новим логотипом Голівуд Рекодз, відрізняеться від них в сторону меншої динаміки, особливо внизу і трохи випертою серединою. Це порада тим, хто буде купувати. Запитуйте у продавця про логотип, старий чи новий, бо вони може й незнають самі, а інколи косять під дурачка, говорячи просто - Голівуд Рекодз. Українська ліцензія теж не фонтан, звук менш цікавий чим на першопресах і навідь чим на другому американці. Мабуть вже ремастоване видання.
Але я купую все, що попадаєть під руку, не дивлячись ні на що. Керуючись тільки бажанням.
Що до самих синглів. Дві вищезазначені пісні на синглах звучать по іншому. Такого звуку я не зустрічав ні на одному релізі альбома. Купуючи просто так до колекції навідь не здогадувався. Коли приніс додому, слухав відкривши рота з мурашками по шкірі.
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|

|