Домашняя аудиоколлекция музыки.. У кого сколько?
|
Автор |
Сообщение |
ironman71
Ветеран

|
RE: Домашняя аудиоколлекция музыки.. У кого сколько? / 14-01-2016 00:03
перепрошую кодег, але, читаючи 35-ть сторінок цього словобуддя, ніяк не можу зрозуміти, 95 відсотків постів, ніяк не можу зрозуміти (перепрошую за тофтологію), в якому руслі йде тема, назву якої чітко сформував пан Виктор С.. пару поважних колег чітко сформували свою думку, та й показали свої КОЛЕЦІЇ, сформовані часом, своєю працею, коштами, та й, частиною свого життя . дійсно життя, бо, я думаю, не мало свого здоров'я було затрачено на формування саме своєї КОЛЕКЦІЇ. і кожен, з цих поважних людей, я впевнений, пишається нею. зазделегідь перепрошую, не вмію так віртуозно дрочи..., ой , писати правою рукою, як пан Upgrader в повітря, але підтримую колегу seborbon, була чітко топікстартарем сформована тема, а кому хочеться словоблуддя, віагра в допомогу.
як написав топікстартер, можливо комусь й подобається збирати копії монет, спати з гумовими жінками, а хтось полюбляє віскі, жінок та й рок 'н' рол
(Отредактировал 14-01-2016 в 00:09 ironman71.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | Michel_hammer , meloman1 , element , Deadhead , seborbon , stepa3000 , Melcrelif , MetalMan , Sergey 61 , ЭВМ , Vic61 , bobbox |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Домашняя аудиоколлекция музыки.. У кого сколько? - ironman71 - 14-01-2016 00:03
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|