Цифровые усилители (Современная реальность)
Автор Сообщение
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: Цифровые усилители (Современная реальность) / 20-11-2015 22:26
Відповім таки ТС, хоча дуже далекий від цієї теми, бо знайомий тільки з ШІМ підсилювачами, це мій вибір вже давно.
Але... щось таки знаюУлыбка
Сергій Олександрович, як що я маю справу з ШІМ, то це зразу здоровенний блок живлення, по причині зовсім інших динамічних характеристик підсилювача, ніяких імпульсних БЖ він не терпить, бо дві несучі - це значна інтермодуляція.
Те, про що ви кажете ще складніше.
Цифровий підсилювач, являє собою потужну DSD ЦАПу, з усіма жорсткими вимогами, в першу чергу до живлення вихідного каскаду, бо інтеграл вихідного сигналу, може не відповідати вхідному PCM чи DSD із за банальної "просадки" живлячої напруги. Я вже не кажу про фронти прямокутного сигналу.
Треба БЖ з стабілізацією, при чому дуже динамічною і стабільною, великої потужності.
Ви ж бачили в моїй гілці, на сам підсилювач та "сервіс" припадає не більще 1/8 обему корпуса.
Без ООС, те все... ну ви самі розумієте....
В результаті, всі, такі цікаві переваги "Цифрового підсилювача", стають дуже примарними.

І що в тих коробочках може бутиУлыбка

Вибачаюсь що вліз цей діалог.
Всім гарної вдачіBiggrinParty0012Party0016
(Отредактировал 20-11-2015 в 22:31 oleg2566.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: norrest , ivan ivanov , Qawsed12qawse , Cox. , синоптик

Сообщения в этой теме
RE: Цифровые усилители (Современная реальность) - oleg2566 - 20-11-2015 22:26

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS