Progressive Rock
|
Автор |
Сообщение |
Comandante
Ветеран

|
RE: Progressive Rock / 08-11-2015 14:38
(08-11-2015 13:17)TOY4IK писал(а): ANGE - спасибо за напоминание Саня, одна из моих любимых групп, которая как обычно среди прогеров проводит параллели с Дженами и Петей Стосовно франко-мовного прогрессива в мене склалося якесь особливе відношення. Не знаю чому, не можу ніяк це поснити даже самому собі. Припускаю, може після того, як уважніше звернув увагу на те, що не дуже наділяли увагою франко-мовні группи. І на мій погляд перш за все тому, що франкомовні. Така вже склалась традиція в західному суспільстві, що рок бажано повинен бути англійською мовою, ну в переважній більшості. Особливо така дискримінація надходить від північно-американської публіки. Теж не знаю чому, але це факт.
Але красивий рок, супроводжений вокалом любою мовою все рівно красивий, мало того, він дуже часто виглядає дуже колоритно. Не вдалий приклад, тай до цієї гілки він не має ніякого відношення, але в якості прикладу дуже показовий - Рамштайн! Хіба це звучало би так брутально-агрессивно, як німецькою? Ні!
А стільки там перлин, це всі знають. Зараз наприклад слухаю Halloween - Le Festin. Сьогодні у нас похмуро, небо затягнуло кілько-кілометровим шаром хмар, і сьогодні, як ніколи чомусь вдало сприймається іх темнувато-таємничий саунд, на мій погляд скашений французською мовою.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Progressive Rock - Comandante - 08-11-2015 14:38
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|

|