Диски DVD-audio й SACD. Кто видел и где?
Автор Сообщение
Ю. Не на форуме
Ветеран

Диски DVD-audio й SACD. Кто видел и где? / 15-09-2005 19:37
Для "повноти картини" завів собі не так давно ТВ :blush2: (пів життя жив й нічого, а тут пробило..., ну да ладно). До нього - ДВД-плеєр. :D Звісно, якщо брати, то гарний (Пионер 668). Решта системи дуже непоганого рівня, такщо виникло бажання на власні вуха почути в домашніх умовах ці (зазначені вище) чудо-формати. :true: Звісно, що на розкладках такого не купиш... :(
(Правда наведу анекдот : нещодавно йду - дивлюсь, на розкладці диск Мерай Кері піратська російська копія СD й SACD :true: на одному диску - відовідна поліграфія й на буклеті й на диску!!! :o Думаю - фигня. ;) На вся випадок перевірив - дійсно скопірован лише CD). :-[
Але мова не про це.
Подумав. В "Гльобусі" має бути все, як в Греції. :P Мій візит туди виявився не тількі марним, але ще й накладним. :mad: Довелося розповідати продавцеві дисків, що таке формати DVD-audio й SACD >:( - від мене про їх існування він довідався вперше!!! :o Господи, коли вже в Україні почнуть на роботу брати не блатних баранів, а спеціалістів, або хочаб з баранів питати необхідний рівень компетенції...
:true: :true: :true:
Походи в інши музичні відділи Київських магазинів теж результату, покі що, не дали.
Отже питання.
Хто й де бачив диски формату DVD-audio й SACD.
Звісно репертуар - академічна музика або джаз.
З повагою.
Юрий.
Найти все сообщения

Выразили согласие: valerajan

Сообщения в этой теме
Диски DVD-audio й SACD. Кто видел и где? - - 15-09-2005 19:37

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS