Опрос:
Опрос закрыт.
33.33% 66 33.33%
29.29% 58 29.29%
22.73% 45 22.73%
14.65% 29 14.65%
Всего Голосов: 198 100%
* Вы проголосовали за этот ответ. [Показать результаты]

хочется нам или нет, но... Тур-2
Автор Сообщение
IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: хочется нам или нет, но... Тур-2 / 26-12-2009 16:04
Ющ – пустоцвіт української нації
Яник – нелюд
Юлька – не людка Biggrin
Яйценюк, Гриценко, Тігіпко – говорящіє роботи
Яценюк рано почав – рано кончив. Grin
Гриценко подобався до поки не став кандидатом в президенти через обіду на Ющенка. Ні разу не чув з його вуст критики, наприклад, Тимошенко. Зате на кількох «Шустерах» кинулась в очі «українобрезгливість» та «пополизання» представникам інших держав.
Логічно голосувать за Тігіпко знамість Юлі. За шефа заступника прідсідатєля Дніпропетровського ЦК Камсамола по агітаційній роботі. Тигіпка в проплачених коментарях, бордах і дебілізорах в рази більше ніж є його самого в реальному житті.
Думаю що в трійку лідерів війде.
І шось у мене таке передчуття шо Янукович стане президентом. Тим більше що Юля з Ющенком все для цього зробили. Плюс у Фьодрича свій желєзобєтонний електорат, та ще й окрилений можливістю реваншу. Пост-помаранчевий електорат роздроблений кількома кандидатами. До того ж, за ці 5 років ПР неслабо просунулась в центрі і на Заході. 10% на Тернопільських виборах – це факт. (Мені там довелося бути спостерігачем, і я (і не тільки) все це бачив на власні очі. В кожному селі є кілька чоловік які «працюють» з маргінесом. В Пт їм роздали по 50грн. і в Нд зранку вони дружно зранку прийшли проголосували (їх бюлетені так один за одним і висипались зі скриньки) До того ж, у між виборчий період, місцеві організації ПР теж працюють,( в той час коли БЮТовці з НУНСовцями ніяк не насамоналюбуються). Ну от у нашому селі цікавляться кому з малозабезпечених дати допомогу, купити плафони в школу і т.д. ось недавно приїздили 3 машини «скорих» всім бажаючим робили безкоштовне обстеження. Так що чимало людей голосуватиме цілком щиро за ВФ. А хтось тупо на зло Ющенку, чи помаранчевим. У 2004-му при чесній явці на вибори 99% за Януковича проголосувало лише 6 чолові із біля вісьмиста виборців. На останніх парламентських 64 за ПР. Як буде у 2010 я вам напишу якщо цікаво) У Яника 3 тех кандидати (Противсіх, Ратушняк, Бродський) що дає неслабу кількісну перевагу в ДВК і ОВК…
Які шанси в Тягнибока?
Націоналісти шансів не питають! Biggrin
Регіональний патріотизм на западенщині з тріском програє східняцькому. За свого Тягнибока у Львові дай бог щоб було голосів на рівні Дніпропетровської Юлі та Сумського Ющенка. Тому найбільше мене хвилює який приклад покаже центр і особливо Київ. Головне перевалить через 3%, а ще головніше їх зберегти! Ще маю відчуття, що на цих виборах перші (біля 1%) паростки підтримки Тягнибок отримає на Півдні і Сході. Там теж є Свободолюбиві люди! Happy0144
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
Re: хочется нам или нет, но... Тур-2 - IZ SELA - 26-12-2009 16:04

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS