АЧХ слуха - как составляющая качества аудиотракта
|
Автор |
Сообщение |
misha-svch
Ветеран

|
RE: АЧХ слуха - как составляющая качества аудиотракта / 19-05-2015 12:55
Не маю можливості 30 сторінок теми переглянути. Скажіть, а ви говорили тут чи в іншій темі про вплив інфранизьких частот на організм людини?
Наведу приклад. Ще колись давно замітив таку річ. В першій моїй машині Опель Кадет був врізний люк, він міг просто привідкриватися, а можна його було повністю зняти і їхати з повністю вільним отвором. Так от, при такій їзді на швидкості десь 60 і більше починався дивний ефект - наступав тривожний стан, і я себе починав дуже погано почуватися, прям до ригачки могло дійти. Я зразу зразумів в чому справа - маленька машина перетворювалася в гігантський свисток, причому досить потужний, який свистів на дуже низьких частотах. а я був в епіцентрі джерела. Елементарно привідкривши трохи вікна, або поставивши люк в робоче положення позбувся цього.
Потім такий же ефект відчув, коли поставив китайського активного сабвуфера в буса. Ця машина дуже шумна в їзді, і для нормального сприйняття музики потрібні були хороші баси. Але якщо вкрутити саба трохи більше, ніж мінімально, знову та тошнота з’являлася. На мінімумі цього не було і музику добре чути було.
Сьогодні пустив прогу, яка з компа давала через усілок на колонки S30 частоти від 1 гц до 100 і до 20000, знову тошнота.
Хтось знає щось про це?
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: АЧХ слуха - как составляющая качества аудиотракта - misha-svch - 19-05-2015 12:55
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|