Про TDA1540 поговоримо..!?
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 09-03-2015 00:08
(08-03-2015 23:19)lionart писал(а):  Олег, чтобы перейти на изготовление цап на базе чего-то отличного от 1540 надо обладать знаниями, опытом, выдержать конкуренцию от брендовых изделий и Авторских работ. Гораздо проще выбрать нишу, которая никем не занята, в силу несовременности и ущербности, и пытаться там ловить наивных покупателей - и улов есть и конкурировать ни с кем не надо. Happy0158 Так собственно и было пока наш гениальный немо не начал писать откровенную чушь о том, как его недоразумение, которое он называет цапом (хотя цап по-украински - козел, а наш автор пишет исключительно на смеси украинского языка и говора родного села - может быть перепутал чего...), переигрывает все и вся... Cry
Не бачу сенс в близькому майбутньому робити ЦАП на чомусь іншому.
1. Багато наявних промислових ЦАП
2. Багато робіт майстрів
3. Нема нічого складного або ідейно цінного, щоб зробити ЦАП на стандартних деталях.
4. ЦАПи на 1540 робляться поки на них є запит і інтерес.
Запитів, інтересів і ініціатив не буде - ЦАПи не будуть робитись)))

Про яку конкуренцію чи комерційну зацікавленість може іти мова?

Я працюю інженером-програмістом на київському експортно орієнтованому виробничому підприємстві.
ЦАПи - хоббі з компенсацією часу і зусиль + ініціативи зацікавлених.

Не подобаються Вам ЦАПи, - не слухайте)))

Але мені щиро смішно і сумно читати убогі пости людини, яка пів життя прожила, а пише таку нісенітницю.
Дескредитували себе оглядом ЦАП на 1540 перед спільнотою і загалом і ніяк не можете змиритись з тактом показу власної брехливої, корисливої і убогої сутності?

Про мову, - раджу бути обережним.
Тему читає чимало петріотів, бандерівців і інших націоналістів.
За брехливі пости в цьому руслі можете бути покараним(((

(08-03-2015 23:45)oleg2566 писал(а):  Я по основному роду работы, все таки пытаюсь верить в людей, и зачастую ошибаюсь довольно редко.Улыбка
Не знаю, .... но направление определяет окружениеУлыбка, проблема где то здесьPohval
Чому Ви тут не вірите?
Тому, що частині людей подобається звучання 1540?

Я уже більше як пів року на території України навіть не намагався комусь запропонувати слухати ЦАП на 1540, не кажучи уже про продажі.

В вітці говорять про піар.
Який піар і з якою метою?
Продати ЦАП тут, на форумі?
Я навіть не намагатимусь його тут продавати - принципово, щоб не давати привід масам поквоктати)))

Хоча варто зауважити, що з міс України люди також потрохи дзвонять і пишуть, цікавляться варіантом ЦАП на 1540.
Типу купили Філіпс 100 або 303 і хочуть отримати такий звук в ЦАП.
Люди з статусом і ресурсами.

А мені в цій вітці доводять, що 1540 - єресь)))

Дивні люди...
(Отредактировал 09-03-2015 в 00:15 Nemo.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? - Nemo - 09-03-2015 00:08

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS