(01-03-2015 00:52)lionart писал(а): vltk, отчасти вы правы, и ваше мнение (неоднократно высказанное в моих обзорах (которые вам неинтересны, но вы их через силу читаете...)) я регулярно вижу. 1,2,3 Я слушаю Музыку и только ее, но она должна быть гармонична и цельна...(опустим детальность и сцену) - в цапе немо этого НЕТ, ДЕТАЛЬНОСТИ - НЕТ, СЦЕНЫ - НЕТ - есть убогость и кастрация Звука, а также постоянный и непрекращаемый пиар автора этого недоразумения...
Ви мали змогу послухати ЦАП у себе, - написали про нього компетентний і цінний відгук. Відгук доступний в Вашій вітці.
Потім конкретно той ЦАП, що слухали Ви мала змогу послухати спільнта = багато людей і сформувати свої враження і відгуки.
Кожна конкретна людина, якій буде цікаво як звучать ЦАП на 4 1540, - думаю, зможе отримати можливість послухати подібний ЦАП, порівняти, оцінити і отримати особисте враження.
Поки в країні війна і валютний кіпіш, - для переважної більшості людей зараз не до ЦАПів і не до музики.
Хоча варто зауважити, що люди з ближнього і дального зарубіжжя потрохи знаходять не афішовану інформацію і купують плати цифрового входу і ЦАП для 1540.
Ну і ЦАПи на 4 1540 по мірі можливостей робляться, - скоро приведу фото одного з наступних.
Розроблені і виготовлені нові плати ЦАП на 1540 - трохи доопрацьовані деякі нюанси, також приведу фото.
Тобто, мікросхема 1540 була, є і буде цікавою багатьом попри її переваги і недоліки.
Що Ви хочете і кому довести?
Вам не подобається, - добре)))
Ви описали свої враження і красномовний і цінний відгук - добре.
Іншим подобається - добре)))
Є зацікавлені - добре)))
На цьому прошу більше в вітку не писати нісенітниці!!!
Перетворили дискусію в "вокзал-базар".
Думаю, Вам краще менше говорити, а більше робити(((
----------------
Вітаю прекрасну половину форуму з святом весни кохання радості й краси!
Всього найкращого і хорошої музики))))
----------------
Трапилась нагода трохи поекспериментувати.
Була мікросхема CS8402A-CP (Digital Audio Interface Transmitter) з випаяна з Digidesign 442 Audio Interface.
(I2S->S/PDIF)
В великій мірі випадково і несподівано трапився CD плеєр Philips CD471.
CDM4/11 -> SAA7310 -> SAA7220 -> TDA1541A
1541 з цього плееера була випаяна.
Плеер залишався як транспорт.
Минулий власник використовував його як транспорт з додатковою платою транзисторного клока, - казав що дуже достойно звучав в порівнянні з рідним.
Але казав, що 7220 - поганий формувач S/PDIF.
І що його потрібно змінити на щось краще - пропонував філіпсовські мікросхеми якісь там ПСФ.
Я для початку поставив в якості клока тактовий генератор EPSON SG531P 11.2896 з звукової картки RME96/8.
І вирішив поставити два формувача S/PDIF:
1. SAA7220
2. CS8402
Що і зробив.
І реалізував два S/PDIF виходи.
Бігло слуханув в навушниках. Тепер потрібно слуханути на системі і порівняти.
В якісності і класному звучанні CS8402 виробництва Cirrus Logic сумнівів не виникає.
Але, на скільки 7220 є поганою, - потрібно оцінити і відслухати)))
А то всі тільки те й роблять, що її дружньо критикують...