Про TDA1540 поговоримо..!?
|
Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран

|
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 11:53
Nemo писал(а):Не думав, що у мене виникне найближчим часом писати на форумах...
А якщо й виникне, думав, - десь на дійаудіо.ком чи на ленкохевен чи ще на чомусь європейському чи американському.
Тим не менш... Nemo, пробачте, Олександре, але ви непослідовний. Якщо вже ви образились на цей форум за невизнання вашої творчості - то ось ця ваша фраза, нагадує фразу білявки - "я три километра бежала за вами, чтоб сказать, насколько вы мне безразличны!"(с). Просто, якщо вже зібрались написати, то краще без таких преамбул.
А що стосується фрази
Цитата:А в тому, що величезні дискусії і резонанс, точки зору частини форумної спільноти виявились не чим іншим, як просто точками зору окремих людей, ціна яким мізерна... то саме ви і ваші прихильники є тою невеличкою спільнотою, що любить звук TDA 1540. Якщо почитати українські, російські, та зарубіжні форуми - то більшість віддає перевагу реалізаціям УльтраАналога чи РСМ 58; 63; 1702, AD1862. А з цього випливає, що заява про неперевершеність реалізаціїї TDA 1540, не більше ніж точка зору окремих людей (вашими ж словами). А що стосується ціни цій точці зору (знову якщо вас цитувати) ... то складіть її самі.
А по сукупності вашої риторики вже й в мене склалось враження, що ви просто намагаєтесь пропіаритись.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Выразили согласие: | Comandante , VladimirNB , doom , Odessit67 , AVIATOR , t.800 , FiLiN , DojcheMark , LionArt , bobrw , norrest , quadrokot , without_judge |
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|