(03-09-2014 21:22)doom писал(а): НЕМО,то есть 802 Бивни не катят для вашего цапа...Альтеки,особенно старые Голоса,я не считаю выдающейся акустикой...
Думаю, зрозуміти в чому особливість звучання такого ЦАП в порівнянні з іншими - цілком підходять.
Я їх не слухав, - нічого не скажу.
Колись слухав декілька варіантів подібної акустики - не моє так точно.
Щодо Альтеків, - це легендарна акустика, яка давно увійшла в історію, незалежно від того, як Ви вважаєте
Можна хоча б привести в приклад зведення декількох альбомів Пінк Флойд саме на 604-х.
Глянув хоча б параметри 802 -
"Диапазон воспроизводимых частот 34 Гц – 28 кГц ±3 дБ на оси отсчета"
Що таке 34 Гц Це багато.
Якщо Ви бували уявляєте як звучить барабанна установка вживу - так на 802-х ви не почуєте величезну частину інформації чи то суті = звуку певних барабанів.
Мої Альтеки 615 впевнено грають 20 Гц, на скільки я пам"ятаю 0 дБ. Я особливо не вдавався в подробиці і не міряв чи то не читав параметри. Але коли тесторий диск де частоти фрагментарно записані 20 25 30 35 40 45 50 100 і т.д. - всі фрагменти, починаючи з 20 Гц чутно суб"єктивно з однією гучністю
Скоріше за все 802 видатні, і багато чим..! Ціною вони видатні так точно - мають хоч якось її відпрацьовувати.
Порився в інеті.
Знайшов фотки кросовера - один штатний на електролітах, другий абгрейт на конденсаторах Мундорф.
Додав фото.
Він якості кросовера звук акустики залежить радикально.
В штатному кросовері стоять електроліти, - жах...
Абгрейд - ставлять плівку.
У мене в Альтеках в кросовері стоять конденсатори папір в маслі Сіменс, Бош, Дукаті 50-х років.
Хто знає яка різниця звучання електролітів, плівки мундорф і хорошого паперу в маслі - може зорієнтуватись.
Мені аж цікаво послухати, як вони звучать!?
Характерність звуку електролітів в кросовері просто не можна не почути. Потрібно буде задатись питанням і послухати різну промислову акустику)))
Може відсутність нижнього НЧ і електроліти в кросовері - дрібниці і виявляють себе співвимірювано з відсутністю двох біт в 1540.
Про ЦАП - я на ньому не слухав важкий рок.
Не знаю, як він його відіграє.
Софт рок, - наче адекватно.
В будь-якому випадку, - ЦАП можу прислати через пару тижнів.
При умові чемного і етичного спілкування тут з учасниками вітки.
І зобов"язуюсь Ваш відгук і точку зору прийняти як істину останньої інстанції!!!
Буде негативним - капітулюю беззаперечно і облишу тему..!
Тому, доля ЦАПів і моя в тому числі в Ваших руках і цілком залежить від Вашої найкомпетентнішої оцінки