Класичний ЦАП на TDA1540
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Класичний ЦАП на TDA1540 / 27-07-2014 14:25
Додам фото ще одного ЦАП на 4 1540Д, який уже майже дороблено для шановного zolotoynomerok.
Структура: 4 1540 - транс на пермалої 1:10 - лампи 6К7 Кен Ред в тріоді - Конднесатори Мундорф Сюпрім.
По звуку він переграв минулий ЦАП на 4 1540 з лампою, але без трансів відсотків так на 60 + різниця між 1540П і 1540Д

До варіанту "ВІП" ЦАП ( на виході ламповий каскад з відповідною лампою і вихідними трансформаторами 3,5:1 ), який робився для іспанського друга, по пам"яті не дограє саму крихту - відсотків так 10-15.
У мене самого ЦАП, зібраний саме по такій структурі - вихідні транси я забрав для використання в іншому проекті Улыбка

З радістю би дав комусь послухати.
Але, моя участь трохи не визначена по причині можливості призову в армію. Навчався на кафедрі, не служив. Але уже раз в воєнкомат по телефону викликали і в військову частину в Білій Церкві возили.
Але потім сказали, що поки не потрібно без досвіду служби - може згодом Улыбка

Тому, в зв"язку з указом про мобілізацію планувати нічого не можу - тільки діяти по обставинах.

Пара ЦАП з операційниками і з лампою в найближчий час поїдуть в Мадрид.
Була затримка за вирішенням проблеми з фоном 50 Гц в варіанті з лампою. Але уже вирішено.

Якщо все буде ок - в майбутньому буде збиратись ЦАП з двома парами трансформаторів в великій коробці.

В майбутньому, мешканці Дніпропетровська матимуть можливість обговорити з zolotoynomerok можливість послухати ЦАП, фото якого наведено.

А я після збирання великого ЦАП з двома парами трансів в великій коробці і доробки деяких інших проектів візьму невеликий брейк Улыбка

Найти все сообщения

Выразили согласие: yuri_kov , глухой , Cox. , CTAC

Сообщения в этой теме
RE: Класичний ЦАП на TDA1540 - Nemo - 27-07-2014 14:25

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS