«Мир аудиокассет» Chrome
Автор Сообщение
luckyboy Не на форуме
Ветеран

RE: «Мир аудиокассет» Chrome / 21-06-2014 14:31
(21-06-2014 12:34)wrdale писал(а):  
(16-06-2014 15:16)luckyboy писал(а):  Для просування аудіокасетного руху та й просто для краси декілька фото "новоделов"
це не краса Nowink
є таке чудове кацапське слово "бєзвкусіца"
дизайн нагадує рекламу в "тєлєнеделі"
"пророчіца марія" "похудєніє" "корєнь жизні"
результат неконтрольованого використання фотошопу в 90-ті роки Happy0196
Є таке японське прислів'я "十人十色" - в перекладі кацапською приблизно "на вкус и цвет товарища нет"! Я не стверджував, що це є шедеври, але навіть такі "фантики" радують око.
До того ж хлопці, які справді закохані (подобається мені це слово, як воно звучить українською) у своє діло/хобі викладують фото касет не для того щоб похизуватись, а для того щоб поділитися корисною інформацією, обговорити те чи інше питання.
Те що намальовано на цих касетах и справді виглядає як "фотошоп", але враховуйте, що у ті часи вони відповідали загальним тенденціям аудіо промисловості. "Золота ера" у касетах припадала на початок-середину 80-х. Але і у 90-х були ось такі шедеври!
Якщо я помиляюсь, нехай мене "ветерани" поправлять.

(Отредактировал 21-06-2014 в 14:38 luckyboy.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: thunder , meloman1 , Sergik , Vitus , alex7887 , RawaVlad , Valet , KOVSH , YURCO , kwazimodo

Сообщения в этой теме
RE: «Мир аудиокассет» Chrome - luckyboy - 21-06-2014 14:31

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 10 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS