Виктор Цой
|
Автор |
Сообщение |
4ward
Ветеран

|
RE: Виктор Цой / 09-06-2014 01:36
Віктор не мав зіркової хвороби, і добре розумів, що його відомість через творчість — це питання попадання в час:
На запитання ведучої про те, чи є у нього зіркова хвороба, Віктор відповів, що немає. І пояснив чому:
— Звичайно, що мені приємно, що людям подобається музика, що люди приходять на концерти. Зал завжди повний, і так далі. Я прекрасно розумію, наскільки це питання попадання в час. Я, в якомусь смислі в нього попав. Але точно так же міг і не попасти, пісні від цього гіршими би не стали, музика — теж.
... — А ти хотів би, щоб група Кіно поїхала ну ... в закордонні гастролі? Ну скажи ... ну чому ти не хочеш робити цього?
— Ну, тому, що я прекрасно віддаю собі звіт в тому, що це нікому там не цікаво. І що не може бути цікавою група, що співає іноземною мовою і невідома.
— Угу.
— Ось. А їхати, я не знаю ... щоб щось там .. купити собі магнітофон .. Привезти його сюди і дивитися, які там чудові машини, які там чудові готелі. Звичайно (махає в сторони головою з незгодою), тільки час втрачати. Навіщо?
Інфа з цього інтерв'ю: https://www.youtube.com/watch?v=YLsMwS51UlU&feature=kp
Цікаве ось що: чомусь мені не віриться (бо немає таких даних), що в Скандинавії всім чи то лицям молодіжної маскультури (як типу Цой), чи то героям епохи (Цой, Висоцький) треба передчасно вмирати. Щось я такої практики у них незнаю.. І взагалі, в Фінляндії (накрайняк, в Швеції) рок-культура офіційно підтримується державою типу чуть як не національна.(тому-то у них, скандинавів, так багато відомих груп).
а тут: Саша Башлачьов, В.Цой, Ігор Тальков (і всі в один час - в період підготовки путчу апаратників (ГКЧП), які виступали проти проведених Президентом СРСР М. С. Горбачовим реформ Перебудови, гласності, утворення СНД.)
(Отредактировал 09-06-2014 в 01:46 4ward.)
Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Виктор Цой - 4ward - 09-06-2014 01:36
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|