«Мир аудиокассет» Chrome
|
Автор |
Сообщение |
Pilot405
Ветеран

|
RE: «Мир аудиокассет» Chrome / 17-02-2014 07:18
(16-02-2014 17:09)RawaVlad писал(а): (16-02-2014 16:29)Vitus писал(а): Наши российские коллеги пишут,что это самоделка. Якраз це і мав на увазі в своєму повідомленні.
Там в них останнім часом один чоловік так справу на потік поставив.Щомісяця видає "нові раритети".Правда віднедавна почав вказувати,що це "fake".Я вже пропонував росіянам перестати взагалі купляти в нього,щоб якось це спинити.А то за пару років вже ніхто не розпізнає оригінали від підробок.
Володь, это не наш заводик. Если честно, смысл "Маяк" в таком количестве делать? Как копирайтер, лично я в такой корпус "Меморекс" попробовал бы "изобразить"
Ручаюсь, не мы!
(16-02-2014 17:09)RawaVlad писал(а): (16-02-2014 16:29)Vitus писал(а): Наши российские коллеги пишут,что это самоделка. Якраз це і мав на увазі в своєму повідомленні.
Там в них останнім часом один чоловік так справу на потік поставив.Щомісяця видає "нові раритети".Правда віднедавна почав вказувати,що це "fake".Я вже пропонував росіянам перестати взагалі купляти в нього,щоб якось це спинити.А то за пару років вже ніхто не розпізнає оригінали від підробок.
Володь, это не наш заводик! С таким корпусом я бы лучше попробовал "Меморекс" изобразить. НЕ МЫ!

Володь, это не наш "заводик"! Я в такой корпус лучше бы попробовал "Меморекс" изобразить...
НЕ МЫ!
(Отредактировал 17-02-2014 в 07:22 Pilot405.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: «Мир аудиокассет» Chrome - Pilot405 - 17-02-2014 07:18
|
Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)
|

|